محمود واعظي ادامه داد: در حال حاضر 9 مجله در مباحث مختلف زير نظر بنياد انديشه اسلامي اين سازمان است که با چاپ به زبانهاي مختلف خارجي جايگاه مناسبي را در ارتباطات برون مرزي به دست آورده است.
وي با اشاره به اينکه همچنين 32 مجله توسط رايزنيهاي فرهنگي خارج از کشور به مرحله چاپ و انتشار ميرسد، اظهار داشت: اين مجلات که تصدي همگي آنها با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي است ظرفيت خوبي براي معرفي و ترويج فرهنگ صنايعدستي در اختيار دارند.
معاون فرهنگي اين سازمان تصريح کرد: اين در حالي است که اين مجلات امکان بهره برداري از مقالات با موضوع هنرهاي سنتي و صنايعدستي را نيز دارند.
واعظي در ادامه اظهار داشت: پتانسيل موجود در بخش مجلات در کنار انتشار بين المللي آنها به زبانهاي مختلف ميتواند به کمک هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور بيايد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه اداره کل امور فرهنگي و هنري سازمان نيز در بسياري از برنامههاي مشترک طرفين راهگشا خواهد بود، اظهار داشت: مجموعه هفتههاي فرهنگي در اختيار اين بخش است که ميتواند زمينه حضور بيش از پيش هنرمندان صنايعدستي در کشورهاي مختلف فراهم ميکند.
وي اضافه کرد: سالانه بيش از 500 تا 600 اعزامي از سوي اين اداره کل براي حضور در برنامههاي مختلف خارج از کشور اعزام ميشوند که هنرمندان صنايعدستي نيز ميتوانند بخشي از اين اعزاميها باشند.
معاون فرهنگي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با تأکيد بر اينکه حضور هنرمندان صنايعدستي در نمايشگاههاي داخلي و خارجي بخشي از وظيفه اين سازمان در حوزه حمايت از ميراث فرهنگي و تاريخي کشور است، افزود: اين در حالي است که صنايعدستي کشور ميتواند زينت بخش نمايشگاههاي مختلف باشد.
محمود واعظي خاطرنشان کرد: به دليل تعامل مناسب اين سازمان با ايرانيان خارج از کشور، پيوند صنايعدستي و هنرهاي سنتي با هموطنان مقيم کشورهاي مختلف نيز عميقتر ميشود.
وي ياد آور شد: تمام تلاش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در اين تعامل استفاده از ظرفيت طرفين براي معرفي هر چه بيشتر فرهنگ و هويت ايران زمين است که اميدواريم در اين راستا شاهد اتفاقات مثبتي باشيم./111
انتهای پیام/